Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ

    Καλησπέρα, αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ  σε όλους τους Κωνσταντίνους και τις Έλενες που γιορτάζουν σήμερα, χρόνια πολλά και καλά, με υγεία πάνω από όλα. Όπως πάντα καθυστέρησα λίγο την ανάρτηση μου, αλλά χαλάλι γιατί πέρασα μια υπέροχη μέρα με συγγενείς και φίλους.
     Όπως σας έχω πει, τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια τρέλα με την δημιουργία σαπουνιών. Επειδή όμως τα σαπουνάκια που έφτιαξα δεν έχουν ωριμάσει ακόμα και δεν μπορώ να σας τα δείξω, αποφάσισα να σας δείξω κάποια σαπουνάκια γλυκερίνης που γίνονται εύκολα και δεν χρειάζονται ωρίμανση. Κρίμα που δεν μπορώ να σας μεταφέρω τα αρώματα...


















Λοιπόν... πως σας φαίνονται;

13 σχόλια:

  1. Τι χρώματα είναι αυτά??? Τι ζουζουνιάρικα σαπουνακια??? Ανυπομονώ να μυρίσω τα αρρωματά τους!!!Πεπόνι... Καραμέλα βουτύρου...Φράουλα...Φαντάζομαι τις μυρωδιές του σπιτιού σου!!!Έχω ξετρελαθεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα τα σαπουνάκια σου!!!απο χρώμα απο σχέδια, φαντάζομαι από άρωμα!!!Μήπως μπορείς να μας πεις δυο λόγια για το πως γίνονται που μπορούμε να βρούμε τη γλυκερίνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ! όντως το άρωμα είναι το δυνατό τους σημείο...
    Τα σαπουνάκια γλυκερίνης γίνονται πολύ εύκολα. Παίρνεις έτοιμη σαπουνόμαζα, την οποία την βρίσκεις σε καταστήματα με είδη hobby. Την βάζεις στα μικροκύματα για να λιώσει (λιώνει αμέσως), ή εναλλακτικά σε μπεν μαρί. προσθέτεις χρώμα και άρωμα και βάζεις σε καλούπι. Υπάρχουν ειδικά χρώματα και αρώματα για σαπούνια αλλά ,μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αιθέρια έλαια
    Ελπίζω να βοήθησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα είναι! Αυτα με την φώκια τι γλυκούλια! πολύ όμορφα όλα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ είναι όλα πολύ πολύ ωραία!Και τα χρώματα τους είναι απίστευτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μμμμ...Γλυκιές μυρωδιές.... Καληνύχτααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι υπέροχα σαπουνάκια είναι αυτά πολύ όμορφα χρώματα και πολύ παιχνιδιάρικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι τελειαααααααααα!!!!!! και τα σχηματα και τα χρωματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φανταστικά χρώματα και σχήματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια... με συγκινείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα, καλώς σε βρήκα και εγώ λοιπόν. Η δουλειά σου και εσένα είναι εξαιρετική. Θέλω τιμές για τα σαπουνάκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...