Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

I ENJOY SCRAPPING



Το υπέροχο αυτό άλμπουμ, είναι δημιουργία της φίλης μου Κικής.
 






















10 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη και καλώς σε βρίσκω! Πολύ όμορφο το μίνι σου, να φτιάχνεις πιο συχνά! Μπράβο σου και καλή επιτυχία στην πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθώς ανέστη! ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, το αλμπουμ είναι δημιούργημα της φίλης μου Κικής, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει εθιστεί στο scrapbooking και φτιάχνει υπέροχα πραγματα!!!. Να της ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου καλή επιτυχία και για όσους δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο άλμπουμ παίρνει μέρος στον διαγωνισμό i enjoy scrapping (http://enjoyscrapping.blogspot.com/2011/04/scrapbooking-giveaway.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά μπραβο στην Κικη και στην ιδιοκτητρια του blog για την πολυτιμη βοηθεια της!!Κικη σε ευχαριστώ για την συμμετοχη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφο το αλμπουμάκι! Καταπληκτικά χαρτιά, θηκούλες, σφραγίδες! Μπράβο στην Κική και σε σένα που το παρουσίασες τόσο όμορφα. Να το χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στελλίτσα μου Χρόνια σου Πολλά!!! Έχω να δηλώσω πως είμαι πολύ περήφανη για σένα και για τις δημιουργίες σου, άλλωστε το έχω ξαναπεί είσαι μια μεγάλη καλλιτέχνης. Επίσης σ'έυχαριστώ που παρουσίασες τόσο όμορφα το mini album μου. Σε φιλω γλυκά Κική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χριστινα σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια.
    Κική μου, ότι και να πω θα είναι λίγο... ευχάριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου! είναι τιμή μου να φιλοξενώ τις δημιουργίες σου. Αυτό που κάνεις το κάνεις με μεράκι και αυτό φαίνεται keep going!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι φανταστικά χρώματα!!! Μυρίζει καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thanks!!! είχα κάποια προβληματάκια, αλλα κάτι έκανα τελικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...